FAnTa.....

In jos

FAnTa..... Empty FAnTa.....

Mesaj  [GM]WTF la data de Mar Aug 16, 2011 10:26 pm

Imi place fanta de portocale/strguri beau de cand eram de 2 ori mai mic si inca o sa beau \m/

[GM]WTF
Nivel 1
Nivel 1


Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

FAnTa..... Empty Re: FAnTa.....

Mesaj  Faithless The Unknown la data de Mier Aug 17, 2011 1:04 am

in mod normal ar trebui sa ne dai nijte informatii despre bautura sau sa faci un sondaj fanta sau capy?ceva de genu


Uite ca exemplu :
Istorie

Fanta a debutat pe piaţa românească în anul 1993 cu Fanta Orange (Fanta de portocale). La scurt timp după lansare, Coca-Cola a lărgit gama prin introducerea aromei de lămâie, pe piaţă apărând „sora mai mică” a băuturii cu denumirea de Fanta Lemon.

În 1999, al treilea tip de băutură şi-a făcut apariţia: Fanta Pink — grapefruit uşor amăruie, cu gust de grapefruit roz care s-a bucurat de o popularitate mare în rândul adulţilor. În 2001, Fanta a venit cu o nouă aromă, Fanta Fructe de pădure, iar în 2002, o mulţime de clipuri publicitare anunţau noua Fanta Madness cu gust de struguri. La scurt timp a apărut şi Fanta Shokata cu aromă de soc. Între timp Fanta Pink — grapefruit a fost retrasă, iar la scurt timp Fanta Fructe de pădure a dispărut de asemenea.

În vara anului 2003 a fost lansată Fanta Latina cu un gust uşor tropical ca ediţie limitată, şi tot în acelaşi an a fost lansată şi Fanta Cinnamon Rum cu aromă de scorţişoară ca ediţie limitată de Crăciun, ambele retrase la scurt timp după terminarea sezoanelor respective.

În 2004 a fost reintrodusă Fanta Fructe de pădure. În 2005 o nouă aromă a fost introdusă, Fanta Cherry, cu aromă de cireşe şi gust acrişor puternic.

Tot în 2005 a fost lansată marea campanie Fanta Bamboocha care consta într-un concurs cu premii instant, ca sticle de Fanta Orange ambalate special, cu o aromă puţin mai puternică.

Fanta Cherry a fost apoi retrasă şi înlocuită de Fanta Mango Beat în 2006, tot în perioada respectivă fiind retrasă şi Fanta Fructe de pădure.

În anul 2007, în cadrul campaniei mondiale Fanta World, în România a fost relansată Fanta Grapefruit sub denumirea de Fanta World Thailanda în ediţie limitată şi retrasă odată cu încheierea campaniei la nivel global.

Din februarie 2008, Coca-Cola, după lansarea băuturii Coca-Cola Zero, a introdus pe piaţă şi Fanta Orange Zero, denumită mai simplu Fanta Zero.
[modificare] Evenimente recente

În 2009, Fanta Mango Beat a fost retrasă odată cu întoarcerea Fantei Shokata, fiind înlocuită de aceasta.

În aprilie 2010 a fost introdusă în cadrul campaniei Fanta World, Fanta World Africa de Sud "Fructe neîmblânzite" cu aromă de mure şi zmeură (conţine suc de mere, dar nu se menţionează în descrierea produsului de pe spatele ambalajului, doar în lista de ingrediente). Acest sortiment are o uşoară variaţie, dar în general poate fi uşor recunoscut gustul Fanta Fructe de pădure care a fost retrasă în jurul anului 2006.

În Iulie 2011 a apărut pe piaţă un nou sortiment Fanta Exotic, produsul este foarte similar cu Fanta Mango Beat.


FAnTa..... 11w94xg

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum