Despre Talkshow-ul nostru

In jos

Despre Talkshow-ul nostru Empty Despre Talkshow-ul nostru

Mesaj  Faithless The Unknown la data de Mier Aug 17, 2011 11:28 am

Acest TalkShow are loc de Luni pana Joi de la ora 18:00 la ora 22:00.
Despre ce este vorba in acest Talkshow? O intrebare evidenta si destul de frecventa , ei bine asa cum spune si numele Vorbeste Liber cu Faithless & Ana este un TalkShow in care se spune totul pe fata , cu alte cuvinte se discuta despre orice de la viata normala a unui om pana la intimitatea unui cuplu. In fiecare episod vor fi puse intrebari de mine sau de Ana la care vom raspunde amandoi 100% exact ce credem despre asta.In distributie ii avem pe Operatorul Nostru TV : Alex partenerul nostru de afaceri si gazdele emisiuni : Faithless si Ana.


ATENTIE!
Topicurile cu intrebari despre emisiune se vor face numai la Vorbeste Liber Intrebari & Raspunsuri iar discutiile si comentariile episoadelor se vor face la categoria Comentarii Episoade.


Aceasta emisiune post forum este sub protectia drepturilor de autor copierea si postarea pe alte forumuri fara acordul nostru este strict interzisa si se pedepseste prin raportarea forumului pentru violarea drepturile de autor riscand inchiderea si stergerea acelui forum.


Despre Talkshow-ul nostru 11w94xg

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum